Steun cultuur in Zuid-Holland

CultuurFondsen op Naam voor Zuid-Holland

Wie een CultuurFonds op Naam instelt bepaalt zelf de doelstelling. Zo is het mogelijk een CultuurFonds op Naam in te stellen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van cultuur en natuurbehoud in een specifieke regio. De besteding van deze fondsen is in handen van het afdelingsbestuur van het Cultuurfonds in de desbetreffende regio.

Anita Porcelijn Fonds
Het financieel ondersteunen van muziekprojecten voor jongeren, waarbij de voorkeur uitgaat naar jazz en projecten die in de Bijlmermeer plaatsvinden.

Catrien Venverloo Fonds
Het financieel ondersteunen van projecten op het terrein van de klassieke muziek van amateurensembles en -symphonieorkesten in Zuid-Holland.

De Bander Fonds
Het financieel ondersteunen van projecten in de regio Leiden en omringende gemeenten, bij voorkeur op het gebied van cultuureducatie of met betrekking tot het cultuurbehoud.

Hagana Juventus Musica Fonds
Het financieel ondersteunen van projecten voor jongeren met als doel het bevorderen, stimuleren en ontplooien van muzikale activiteiten in de regio Haaglanden.

Ivo Opstelten Rotterdam Fonds
Het financieel ondersteunen van projecten in Rotterdam op het terrein van cultuureducatie, met name gericht op stimuleren van cultuurparticipatie en community art in de wijken.

Pibor Fonds
Het financieel ondersteunen van cultuurhistorische projecten met betrekking tot de periode voor 1940 in Zuid-Holland, met een voorkeur voor projecten in de Alblasserwaard.

Themafonds Erfgoedlijn Goeree
Het financieel bijdragen aan projecten die afkomstig zijn van de Stichting Streekcultuurfonds Goeree en die tot doel hebben het beschermen, beleven en benutten van dat wat de Erfgoedlijn Goeree Overflakkee beoogd.

Themafonds Landgoederenzone Zuid-Holland
Het financieel ondersteunen van bijzondere onderdelen van (monumentale) buitenplaatsen, zoals onderzoek, interieur, historisch groen en bijzondere (bij)gebouwen.

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten
Monumentenzorg

De Hef

Herbestemming spoorbrug De Hef te Rotterdam Bekijk project

Albert Moore in Museum De Buitenplaats

Museum De Buitenplaats en de York Art Gallery (UK) slaan de handen ineen voor een expositie gewijd aan negentiende-eeuwse schilder Albert Moore. Of Beauty and Bekijk project
Geschiedenis en Letteren

Punselie, portret van een familiebedrijf

Wat maakt de koekjes van Punselie zo bijzonder? De documentaire Punselie vertelt het verhaal achter deze koekjesfabriek. Bekijk project

Expositie ZERO in Stedelijk Museum

Tot 8 november 2015 is in het Stedelijk Museum in Amsterdam de expositie ZERO: Let us explore the stars te zien. Een historisch overzicht van de innovatieve Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws