Aanvragen

Het Prins Bernhard Cultuurfonds werkt voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening. Om de beoordelingsprocedure te optimaliseren is een uniform digitaal aanvraagformulier ontwikkeld. 

Dit aanvraagformulier is voor alle aanvragers van alle provinciale afdelingen en het landelijk bureau hetzelfde.  Raadpleeg eerst de richtlijnenwijzer en de nadere bepalingen Zuid-Holland voordat u een aanvraagformulier invult:

Aanvraagformulier Zuid-Holland 

Inzendtermijnen 2017 

Vergaderdata Uiterste inleverdatum
 31 maart 2017 1 januari 2017
 30 juni 2017 1 april 2017
29 september 2017 1 juli 2017
24 november 2017 15 september 2017

Let goed op deze inzendtermijnen en vergaderdata. Projecten en activiteiten die reeds hebben plaatsgevonden of in een ver gevorderd stadium verkeren komen niet in aamerking voor ondersteuning. 

Aankopen:

Aankopen van kleding, instrumenten en (geluid- en licht-)apparatuur komen niet in aanmerking voor ondersteuning als deze al zijn aangeschaft voordat de aanvraag is ingediend en in behandeling is genomen. Deze aanvragen kunnen het hele jaar door worden ingediend en zullen zo spoedig mogelijk worden afgehandeld.

 Andere fondsen?
Voldoet uw aanvraag niet aan de richtlijnen van het Prins Bernhard Cultuurfonds, of zoekt u naast onze ondersteuning extra financiering van uw project, dan kunt u zich via onderstaande links hierop oriënteren:

Vereniging van Fondsen in Nederland
Fondsen App (betaald)

 

 

 

 

 

 

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten
Monumentenzorg

De Hef

Herbestemming spoorbrug De Hef te Rotterdam Bekijk project

Albert Moore in Museum De Buitenplaats

Museum De Buitenplaats en de York Art Gallery (UK) slaan de handen ineen voor een expositie gewijd aan negentiende-eeuwse schilder Albert Moore. Of Beauty and Bekijk project
Geschiedenis en Letteren

Punselie, portret van een familiebedrijf

Wat maakt de koekjes van Punselie zo bijzonder? De documentaire Punselie vertelt het verhaal achter deze koekjesfabriek. Bekijk project

Expositie ZERO in Stedelijk Museum

Tot 8 november 2015 is in het Stedelijk Museum in Amsterdam de expositie ZERO: Let us explore the stars te zien. Een historisch overzicht van de innovatieve Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws