Cultuurfondsen op Naam in Utrecht

Het bevorderen van de belangstelling voor het cultuurhistorisch erfgoed in de Provincie Utrecht, de ontwikkeling van cultuurhistorische objecten en projecten in de Provincie Utrecht te bevorderen en draagvlak voor behoud en beheer van cultuur en natuur in de provincie Utrecht te creëren.

CultuurFondsen op Naam voor Utrecht

Wie een CultuurFonds op Naam instelt bepaalt zelf de doelstelling. Zo is het mogelijk een CultuurFonds op Naam in te stellen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van cultuur en natuurbehoud in een specifieke regio. De besteding van deze fondsen is in handen van het afdelingsbestuur van het Cultuurfonds in de desbetreffende regio.

Cultuurfonds Stichtse Vecht

Het doel van het Cultuurfonds is het financieel ondersteunen van culturele initiatieven voor en door inwoners van Stichtse Vecht, die gericht zijn op de versterking van de samenleving, lokale identiteit en gemeenschapszin. Het bevorderen van cultuurdeelname voor en door inwoners en bezoekers van Stichtse Vecht. Zie hier voor meer informatie over dit fonds en de richtlijnen. 

Wilt u geld doneren of nalaten aan Cultuurfonds Stichtse Vecht? Neem dan contact met ons op via 020-5206130.

Cultuurfonds Houten Het financieel ondersteunen van culturele initiatieven voor en door inwoners van Houten, die gericht zijn op de versterking van de samenleving, lokale identiteit en gemeenschapszin. Het bevorderen van cultuurdeelname voor en door inwoners en bezoekers van Houten. Zie hier voor meer informatie over dit fonds en de richtlijnen.

Wilt u geld doneren of nalaten aan Cultuurfonds Houten? Neem dan contact met ons op via 020-5206130.

Van Hoorn-Koster Fonds

Het financieel ondersteunen van publicaties op het terrein van archeologie en geschiedenis die de provincie Utrecht betreffen.

Madzy van Nagell-Martini Buys Fonds

Het financieel ondersteunen van projecten op het terrein van cultuur en natuurbehoud in Loenersloot en omgeving.

 Leenheren van 't Sticht Fonds

Het bevorderen van de belangstelling voor het cultuurhistorisch erfgoed in de provincie Utrecht, de ontwikkeling van cultuurhistorische objecten en projecten in de provincie Utrecht te bevorderen en draagvlak voor behoud en beheer van cultuur en natuur in de provincie Utrecht te creëren.

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws