Cultuurfondsen op Naam in Utrecht

Het bevorderen van de belangstelling voor het cultuurhistorisch erfgoed in de Provincie Utrecht, de ontwikkeling van cultuurhistorische objecten en projecten in de Provincie Utrecht te bevorderen en draagvlak voor behoud en beheer van cultuur en natuur in de provincie Utrecht te creëren.

CultuurFondsen op Naam voor Utrecht

Wie een CultuurFonds op Naam instelt bepaalt zelf de doelstelling. Zo is het mogelijk een CultuurFonds op Naam in te stellen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van cultuur en natuurbehoud in een specifieke regio. De besteding van deze fondsen is in handen van het afdelingsbestuur van het Cultuurfonds in de desbetreffende regio.

Cultuurfonds Stichtse Vecht

Het doel van het Cultuurfonds is het financieel ondersteunen van culturele initiatieven voor en door inwoners van Stichtse Vecht, die gericht zijn op de versterking van de samenleving, lokale identiteit en gemeenschapszin. Het bevorderen van cultuurdeelname voor en door inwoners en bezoekers van Stichtse Vecht. Zie hier voor meer informatie over dit fonds en de richtlijnen. 

Wilt u geld doneren of nalaten aan Cultuurfonds Stichtse Vecht? Neem dan contact met ons op via 020-5206130.

Cultuurfonds Houten Het financieel ondersteunen van culturele initiatieven voor en door inwoners van Houten, die gericht zijn op de versterking van de samenleving, lokale identiteit en gemeenschapszin. Het bevorderen van cultuurdeelname voor en door inwoners en bezoekers van Houten. Zie hier voor meer informatie over dit fonds en de richtlijnen.

Wilt u geld doneren of nalaten aan Cultuurfonds Houten? Neem dan contact met ons op via 020-5206130.

Van Hoorn-Koster Fonds

Het financieel ondersteunen van publicaties op het terrein van archeologie en geschiedenis die de provincie Utrecht betreffen.

Madzy van Nagell-Martini Buys Fonds

Het financieel ondersteunen van projecten op het terrein van cultuur en natuurbehoud in Loenersloot en omgeving.

 Leenheren van 't Sticht Fonds

Het bevorderen van de belangstelling voor het cultuurhistorisch erfgoed in de provincie Utrecht, de ontwikkeling van cultuurhistorische objecten en projecten in de provincie Utrecht te bevorderen en draagvlak voor behoud en beheer van cultuur en natuur in de provincie Utrecht te creëren.

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Edelhert terug naar Noord-Brabant

Het edelhert kan terugkeren naar Noord-Brabant, dankzij de herinrichting van het Groene Woud. Bekijk project
Muziek

Akoesticum

Nationaal oefencentrum voor podiumkunsten Bekijk project

Restauratie Naco-huisje

Het Amsterdamse Schoolmonument moest twaalf jaar geleden wijken voor de uitbreiding van het Centraal Station. Stadsherstel restaureert het bijzondere Bekijk project
De passie van een verzamelaar

Sluijters, Gestel, Kelder

Charley Toorop, Jan Sluijters, Leo Gestel, Toon Kelder, Kees Maks. Al deze schilders waren vertegenwoordigd in de collectie van de markante Amsterdamse Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws