25 jaar KamaK

Het huis van Mak

KamaK is een theatergezelschap van enthousiaste acteurs, professionals en een grote groep vrijwilligers. De acteurs zijn mensen met een verstandelijke beperking. Het huis van Mak is een speciale voorstelling ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van KamaK. Over weemoed, vergane glorie, verlangen en illusies.

In het magazijn van de rechtlijnige Madame Mak zijn oude decors, attributen en de karakteristieke personages uit vroegere voorstellingen opgeslagen. Madame Mak, ordent, categoriseert of laat afvoeren wat er steeds opnieuw van beneden aangeleverd wordt. 

Na een reeks voorstellingen in Theater KamaK treedt het gezelschap tot slot op in het Wilmink Theater in Enschede. Deze laatste voorstelling vindt plaats op 12 mei 2017.

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws