Theater, muziek en kunst voor alle leeftijden

Festival Tweetakt

De kunst staat dichter bij kinderen dan ze denken: het raakt aan de manier waarop ze zelf spelen, aan de massamedia die hen omringen en aan thema's die hen bezighouden. Met de overtuiging dat kunst voor alle leeftijden opwindend, verrassend, verrijkend en vervullend kan zijn, geeft Festival Tweetakt ruim baan aan nieuwe makers en innovatieve producties. Theater, muziek & kunst voor alle leeftijden.

Tweetakt vindt plaats in alle theaters van de stad Utrecht, het festivalcentrum op de Neude en op de mooie buitenlocatie Fort Ruigenhoek in Groenekan. Op deze locaties vindt u alle vormen van kunst terug: theater, dans, muziek, stand-up comedy, (interactieve) beeldende kunst en kunstinstallaties, korte kunstfilms en vele cross-overs. 

Festival Tweetakt vindt plaats van 31 maart t/m 16 april, én van 2 april t/m 28 mei in de weekenden op Fort Ruigenhoek in Groenekan. Bekijk het indrukwekkende programma op www.tweetakt.nl.

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws