Aanvragen

Het Prins Bernhard Cultuurfonds werkt voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening. Om de beoordelingsprocedure te optimaliseren is een uniform digitaal aanvraagformulier ontwikkeld.  Dit aanvraagformulier is voor alle aanvragers van alle provinciale afdelingen en het landelijk bureau hetzelfde. Raadpleeg eerst de richtlijnenwijzer en de Richtlijnen en bepalingen Overijssel voordat u het aanvraagformulier invult:

Aanvraagformulier Overijssel

Inzendtermijnen 2017

Vergaderdata Uiterste inleverdatum
3 april 15 februari
10 juli 15 mei
2 oktober 15 augustus
18 december 1 november

Aanvragen voor activiteiten die op de genoemde vergaderdata reeds hebben plaatsgevonden worden niet behandeld. Let daarom goed op onze inzendtermijnen en vergaderdata. Op de uiterste inleverdatum dienen de aanvragen compleet (dus zowel de post- als de digitale versie) in ons bezit te zijn. Wij ontvangen graag voor zover mogelijk alle bijlagen die in het aanvraagformulier genoemd worden. Mocht u twijfelen of een bijlage ook voor uw stichting of vereniging van toepassing is dan kunt u contact met ons opnemen. Aanvragen waarbij op de uiterste inleverdatum nog stukken ontbreken worden niet behandeld.

Huur licht, geluid en podiumdelen

Individuele aanvragen van (theater- en toneel-)groepen of verenigingen voor theatertechnische faciliteiten in de vorm van licht en geluid of podia worden in principe niet gehonoreerd. In plaats daarvan heeft het fonds ervoor gekozen om op een aantal plaatsen, verspreid over de provincie Overijssel, semi-professionele licht- en geluidsapparatuur, alsmede podia in zogeheten ‘pooldepots’ onder te brengen. 

Meer informatie over huur licht, geluid en podiumdelen kunt u onder het menu-item, links in het venster, terugvinden.

Andere fondsen?

Voldoet uw aanvraag niet aan de richtlijnen van het Prins Bernhard Cultuurfonds, of zoekt u naast onze ondersteuning extra financiering van uw project, dan kunt u zich via onderstaande links hierop oriënteren:

Vereniging van Fondsen in Nederland
Fondsen App (betaald)

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws