Steun cultuur in Noord-Holland

Cultuurfondsen op Naam

Wie een CultuurFonds op Naam instelt bepaalt zelf de doelstelling. Zo is het mogelijk een CultuurFonds op Naam in te stellen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van cultuur en natuurbehoud in een specifieke regio. De besteding van deze fondsen is in handen van het afdelingsbestuur van het Cultuurfonds in de desbetreffende regio.

De Zes Bannen van Waterland Fonds
Het financieel ondersteunen van projecten op het gebied van de cultuur en het natuurbehoud in de zes bannen van Waterland. Ook aanvragen voor Monnikendam, Purmerend, Purmerland, Ilpendam en Marken kunnen in aanmerking komen.

Jeanne Kruijver Fonds
Het financieel ondersteunen van educatieve projecten op het terrein van de amateur podiumkunsten in Zuid-Kennemerland.

Jo de Groot Fonds
Het financieel ondersteunen van projecten die het muziekonderwijs en de muzikale vorming van jongeren in Haarlem en omgeving, bij voorkeur in de gemeente Bloemendaal, bevorderen.

Margaretha Fonds
Het financieel ondersteunen van (educatieve) projecten op het terrein van de amateurmuziek in Zuid-Kennemerland.

Westenberg-Sorgdrager Fonds
Het financieel ondersteunen van projecten die jonge klassieke musici een podium bieden in Noord-Holland (uitgezonderd het Gooi en het stedelijk gebied Amsterdam), met voorkeur voor initiatieven rond de kerk van Valkkoog.

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Edelhert terug naar Noord-Brabant

Het edelhert kan terugkeren naar Noord-Brabant, dankzij de herinrichting van het Groene Woud. Bekijk project
Muziek

Akoesticum

Nationaal oefencentrum voor podiumkunsten Bekijk project

Restauratie Naco-huisje

Het Amsterdamse Schoolmonument moest twaalf jaar geleden wijken voor de uitbreiding van het Centraal Station. Stadsherstel restaureert het bijzondere Bekijk project
De passie van een verzamelaar

Sluijters, Gestel, Kelder

Charley Toorop, Jan Sluijters, Leo Gestel, Toon Kelder, Kees Maks. Al deze schilders waren vertegenwoordigd in de collectie van de markante Amsterdamse Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws