Theater, muziek en kunst voor alle leeftijden

Vrijkaarten voor Festival Tweetakt

Met de overtuiging dat kunst voor alle leeftijden opwindend, verrassend, verrijkend en vervullend kan zijn, komt Festival Tweetakt voor de 15e keer naar Utrecht. Theater, muziek & kunst voor alle leeftijden. Van 31 maart t/m 16 april op de Neude en in diverse theaters in Utrecht, en t/m 28 mei in de weekenden op Fort Ruigenhoek in Groenekan.

Het Cultuurfonds ondersteunt het festival en mag kaarten weggeven aan donateurs. Wilt u kans maken op twee tickets, stuur dan vóór 28 maart een mail naar info@cultuurfonds.nl met in de onderwerpregel 'Tweetakt' en in de mail uw naam en adres.

Bent u nog geen donateur, maar wilt u ook kans maken op kaarten? Word dan nu donateur. Al voor €5 per maand steunt u cultuur, natuur en wetenschap.

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws