Tijdens expo '130 jaar Carré'

Rondleiding Carré & Stadsarchief

Koninklijk Theater Carré bestaat 130 jaar! Het uitgebreide archief is volledig geïnventariseerd, en samen met Stadsarchief Amsterdam presenteert Koninklijk Theater Carré de meest bijzondere stukken. De expositie is vanaf 10 maart t/m 11 juni 2017 te bezichtigen in de Schatkamer van het Stadsarchief. Daarnaast wordt het gehele archief online beschikbaar gesteld. 

Tijdens de expositie is er de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief deel te nemen aan twee rondleidingen. De combinatie bestaat uit een rondleiding in Carré (elke zaterdag om 11.00 uur) én een rondleiding in het Stadsarchief (elke zaterdag en zondag om 14.00 uur). De combinatietickets zijn te boeken via Carré.

Vrijkaarten

Het Cultuurfonds ondersteunt de tentoonstelling en mag 4 x 2 vrijkaarten voor de rondleidingen weggeven aan donateurs. Wilt u kans maken op 2 tickets, stuur dan vóór 01 april een mail naar info@cultuurfonds.nl met in de onderwerpregel 'Carré' en in de mail uw naam en adres.

Bent u nog geen donateur, maar wilt u ook kans maken op kaarten? Word dan nu donateur. Al voor €5 per maand steunt u cultuur, natuur en wetenschap.

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws