Korting op kunstmagazine See All This

See All This is hét kunstmagazine & online platform van Nederland, met veel vooraanstaande musea als partner. Ook het Prins Bernhard Cultuurfonds, als bevlogen pleitbezorger van cultuur, is partner van See All This.

See All This gidst u langs de beste kunst en mooiste collecties van Nederlandse musea en daarbuiten. Met verdiepende reportages en prachtige beelden. See All This inspireert en informeert.

Een abonnement bestaat uit 4 nummers en kost €40. Als relatie van het Prins Bernhard Cultuurfonds krijgt u 25% korting: u betaalt €30 ipv €40.

U kunt zich via deze link als abonnee aanmelden: https://seeallthis.com/aanbieding/aanbieding-abonnement/

 

Het volgende nummer verschijnt op 16 december, met daarin:

  • Het reukoffer. De drie wijzen uit het Oosten brachten het Christuskind geen geschenken maar een reukoffer, bestaande uit mirre, wierook en een goudkleurig hars. Een bijzonder essay van kunst- en geurhistoricus Caro Verbeek in samenwerking met kunstenaar en schrijver Maria Barnas.
  • De Collectie Nederland in een unieke fotoreportage. Johannes Schwartz fotografeert de schatkamer van Nederland; de Artis Bibliotheek met haar bijzondere botanische boeken, De Lakenhal met lakense stoffen, Mondriaan in het Gemeentemuseum Den Haag – en meer.
  • Monumentale miniaturen. Sieraden van beeldhouwers.
  • Verder aandacht voor onder andere surrealisme in Boijmans Van Beuningen, het kookboek van Dalí, de mémoires van Marina Abramović en veel, veel meer

U kunt u ook opgeven voor de tweewekelijkse nieuwsbrief, met inspirerende verhalen over kunst.

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws