Steun cultuur in Limburg

Wie een CultuurFonds op Naam instelt bepaalt zelf de doelstelling. Zo is het mogelijk een CultuurFonds op Naam in te stellen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van cultuur en natuurbehoud in een specifieke regio. De besteding van deze fondsen is in handen van het afdelingsbestuur van het Cultuurfonds in de desbetreffende regio.

Cultuurparticipatiefonds Limburg
Het bevorderen van de deelname van inwoners van Limburg aan culturele activiteiten door projecten en activiteiten te ondersteunen, die daaraan bijdragen.

Fonds motie Limburg Volkscultuur 
Het in stand houden en behouden van harmonieën, fanfares, schutterijen en zangkoren voor de breed gedragen Limburgse volkscultuur door hen financieel te ondersteunen in de aanschaf van (begeleidings-)instrumenten en uniformen. Het betreft een samenwerkingsverband tussen het Cultuurfonds en de Provincie Limburg.

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws