Privacystatement

Het Prins Bernhard Cultuurfonds acht de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website essentieel. Persoonsgegevens van klanten en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Het Prins Bernhard Cultuurfonds houdt zich in alle gevallen aan de eisen die zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is het Prins Bernhard Cultuurfonds. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens heeft Eneco Holding N.V. de verwerkingen van Het Prins Bernhard Cultuurfonds aangemeld bij de toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag onder nummer 1397555.

 Verwerken van persoonsgegevens

 Het Prins Bernhard Cultuurfonds verwerkt uw persoonsgegevens voor het uitbrengen van offertes, acceptatie, uitvoering overeenkomst(en), relatiebeheer en wanneer u contact heeft met Het Prins Bernhard Cultuurfonds. Deze gegevens worden door Het Prins Bernhard Cultuurfonds ook in groepsverband gebruikt om u op de hoogte te stellen over voor u (nieuwe) relevante producten, diensten en/of activiteiten van Het Prins Bernhard Cultuurfonds en door haar zorgvuldig geselecteerde partners. Indien u geen prijs stelt op deze informatie dan kunt u dit per mail melden. Het Prins Bernhard Cultuurfonds verzoekt u hierbij duidelijk aan te geven welke informatie u niet (meer) wenst te ontvangen: info@cultuurfonds.nl.

 Klikgedrag

Op de website van Het Prins Bernhard Cultuurfonds worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest geraadpleegde pagina's. Het doel hiervan is om de website te optimaliseren. Ook kan Het Prins Bernhard Cultuurfonds de gegevens gebruiken om meer gerichte informatie op de site te zetten. Hiermee kan Het Prins Bernhard Cultuurfonds haar dienstverlening aanpassen aan de wensen van haar klanten.

 Gebruik van cookies

Het Prins Bernhard Cultuurfonds kan bij het aanbieden van haar diensten gebruik maken van cookies. Dit is een eenvoudig klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Cookies kunnen gebruikersinstellingen en andere informatie opslaan en zijn bedoeld om het gebruik van de website van Het Prins Bernhard Cultuurfonds gemakkelijker voor u te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Links naar andere sites

 Op de website van Het Prins Bernhard Cultuurfonds zijn enkele links naar websites van andere partijen opgenomen. Het Prins Bernhard Cultuurfonds draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met uw gegevens omgaan. Kijk daarom of de door u bezochte site een privacyverklaring bevat. Zo ja, lees deze om te zien of u zich kunt vinden in het daarin beschreven privacybeleid van de betreffende partij.

Beveiligen van persoonsgegevens

 Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft passende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Hierbij wordt de grootst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd en rekening gehouden met de stand van de techniek, de kosten van de tenuitvoerlegging, de risico's van de gegevensverwerking en de aard van de gegevens.

 Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: info@cultuurfonds.nl.

Wijzigingen

Het Prins Bernhard Cultuurfonds behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement.

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten
Poort naar de Biesbosch

Biesbosch MuseumEiland

De Biesbosch is een natuurgebied met een heel eigen geschiedenis en bijzondere flora en fauna. Op het vernieuwde Biesbosch MuseumEiland ontdekt de bezoeker Bekijk project

Sexy Ceramics

Met deze tentoonstelling onthult Keramiekmuseum Princessehof een verborgen wereld van erotische en sensuele associaties achter het medium van keramiek. Van 27 Bekijk project

De Kinder Matteüs

Met De Kinder Matteüs krijgen basisschoolleerlingen de kans om op interactieve manier kennis te maken met de muziek van de Matthäus Passion, ons cultureel Bekijk project
Stichting Samenleving en Kunst Amsterdam

Stap op de Rode Loper!

Een educatief programma over literatuur en poëzie voor de bovenbouw van leerlingen én docenten van het vmbo-onderwijs. Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws