Logo

Het Prins Bernhard Cultuurfonds kan zijn werk doen door giften van donateurs. Door mee te werken aan de vergroting van onze naamsbekendheid helpt u ons nieuwe donateurs aan te trekken. Hierdoor kunnen wij ook de komende jaren steun blijven geven aan cultuur, natuur en wetenschap.

Logo

Ons logo kunt u op uw folder, poster, programmaboekje en in uw magazine plaatsen. Hieronder vindt u het logo in diverse formaten.

Logo

Kleur

» logo GIF (2292 × 2424 px)

» logo JPG (800 x 846 px)

» logo EPS (vector)

Zwart/wit

» logo GIF (2292 × 2424 px)

» logo JPG (800 x 846 px)

» logo EPS (vector)

Logo horizontaal

Kleur

» logo GIF (1024 × 257 px)

» logo JPG (934 × 198 px)

» logo EPS (vector)

Zwart/wit

» logo GIF (1024 × 257 px)

» logo JPG (934 × 198 px)

» logo EPS 

Het juiste formaat kiezen?

Professioneel drukwerk

Het eps-formaat wordt aangeboden voor gebruik door dtp-ers en drukkkers. Dit bestand wordt herkend door vectorprogramma's (bijvoorbeeld Adobe Illustrator en Flash). Zie erop toe dat het bestand opgeslagen wordt als een eps-bestand: de e wil wel wegvallen bij het downloaden waardoor het bestand niet herkend wordt door uw computer.

Tekstverwerkingsprogramma's

Voor invoegen van het logo in tekstverwerkingsprogramma's is het gif- of tif-formaat uitermate geschikt. Na het invoegen kan het logo geschaald worden tot elke gewenste grootte zonder dat het aan kwaliteit inboet. Gebruik hier geen jpg-formaat.

Beeldschermtoepassingen

Kies het jpg-formaat als u het logo op een website wilt plaatsen. De aangeboden logo's hebben een vaste grootte. Verkleinen van de jpg's lukt vrij goed.

Vergroten daarentegen geeft een teleurstellend resultaat. Indien u een groter formaat wenst, neem dan het tif- of eps-formaat, bewerk deze tot de gewenste grootte en sla het bestand op als een jpg.

Vraag eventueel hulp van een (web)designer of neem contact op met het Cultuurfonds.

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten
NTF en Amsterdam Fringe

Nederlands Theater Festival

De beste Nederlandse en Vlaamse theatervoorstellingen van het afgelopen seizoen zijn van 1 t/m 11 september te zien tijdens het Nederlands Theater Festival in Bekijk project
Theatrale ontdekkingstocht

WOLK

Lucas De Man en Pascal Leboucq hebben in ‘s-Hertogenbosch WOLK gebouwd. Een theatrale ontdekkingstocht 'van wat je bent naar wie je bent'. Van 4 augustus t/m Bekijk project
Van Cobra naar New Babylon

Constant. Ruimte + Kleur

Herontdek de beeldend kunstenaar en visionair Constant met de nieuwe tentoonstelling in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. Bekijk project
Erepodium voor Nederlandse filmcultuur

Nederlands Film Festival

Van 21 t/m 30 september 2016 is de 36e editie van het Nederlands Film Festival. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, met een rijk en Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws