Logo

Het Prins Bernhard Cultuurfonds kan zijn werk doen door giften van donateurs. Door mee te werken aan de vergroting van onze naamsbekendheid helpt u ons nieuwe donateurs aan te trekken. Hierdoor kunnen wij ook de komende jaren steun blijven geven aan cultuur, natuur en wetenschap.

Logo

Ons logo kunt u op uw folder, poster, programmaboekje en in uw magazine plaatsen. Hieronder vindt u het logo in diverse formaten.

Logo

Kleur

» logo GIF (2292 × 2424 px)

» logo JPG (800 x 846 px)

» logo EPS (vector)

Zwart/wit

» logo GIF (2292 × 2424 px)

» logo JPG (800 x 846 px)

» logo EPS (vector)

Logo horizontaal

Kleur

» logo GIF (1024 × 257 px)

» logo JPG (934 × 198 px)

» logo EPS (vector)

Zwart/wit

» logo GIF (1024 × 257 px)

» logo JPG (934 × 198 px)

» logo EPS 

Het juiste formaat kiezen?

Professioneel drukwerk

Het eps-formaat wordt aangeboden voor gebruik door dtp-ers en drukkkers. Dit bestand wordt herkend door vectorprogramma's (bijvoorbeeld Adobe Illustrator en Flash). Zie erop toe dat het bestand opgeslagen wordt als een eps-bestand: de e wil wel wegvallen bij het downloaden waardoor het bestand niet herkend wordt door uw computer.

Tekstverwerkingsprogramma's

Voor invoegen van het logo in tekstverwerkingsprogramma's is het gif- of tif-formaat uitermate geschikt. Na het invoegen kan het logo geschaald worden tot elke gewenste grootte zonder dat het aan kwaliteit inboet. Gebruik hier geen jpg-formaat.

Beeldschermtoepassingen

Kies het jpg-formaat als u het logo op een website wilt plaatsen. De aangeboden logo's hebben een vaste grootte. Verkleinen van de jpg's lukt vrij goed.

Vergroten daarentegen geeft een teleurstellend resultaat. Indien u een groter formaat wenst, neem dan het tif- of eps-formaat, bewerk deze tot de gewenste grootte en sla het bestand op als een jpg.

Vraag eventueel hulp van een (web)designer of neem contact op met het Cultuurfonds.

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Nationale Boomfeestdag

Op 22 maart is het Nationale Boomfeestdag. Het doel is om kinderen de functies en de waarde van bomen in hun directe leefomgeving te laten inzien, door middel Bekijk project

Haute Couture van Ragazze kwartet

Het Ragazze Kwartet, gehuld in mooie haute couture van de jonge Nederlandse ontwerpster Henriette Tilanus, speelt meesterwerken uit modestad Parijs begin 20e Bekijk project
De evolutie van licht

EVO-LUMEN

Vanaf 14 april in Eindhoven: EVO-LUMEN. Met meer dan honderd lichtkunstwerken vertelt deze tentoonstelling het verhaald over de evolutie van licht in kunst en Bekijk project
Vernieuwd dakplein NEMO

Energetica

Op 23 en 24 april opent NEMO het vernieuwde dakplein: Energetica. Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws