Logo

Het Prins Bernhard Cultuurfonds kan zijn werk doen door giften van donateurs. Door mee te werken aan de vergroting van onze naamsbekendheid helpt u ons nieuwe donateurs aan te trekken. Hierdoor kunnen wij ook de komende jaren steun blijven geven aan cultuur, natuur en wetenschap.

Logo

Ons logo kunt u op uw folder, poster, programmaboekje en in uw magazine plaatsen. Hieronder vindt u het logo in diverse formaten.

Logo

Kleur

» logo GIF (2292 × 2424 px)

» logo JPG (800 x 846 px)

» logo EPS (vector)

Zwart/wit

» logo GIF (2292 × 2424 px)

» logo JPG (800 x 846 px)

» logo EPS (vector)

Logo horizontaal

Kleur

» logo GIF (1024 × 257 px)

» logo JPG (934 × 198 px)

» logo EPS (vector)

Zwart/wit

» logo GIF (1024 × 257 px)

» logo JPG (934 × 198 px)

» logo EPS 

Het juiste formaat kiezen?

Professioneel drukwerk

Het eps-formaat wordt aangeboden voor gebruik door dtp-ers en drukkkers. Dit bestand wordt herkend door vectorprogramma's (bijvoorbeeld Adobe Illustrator en Flash). Zie erop toe dat het bestand opgeslagen wordt als een eps-bestand: de e wil wel wegvallen bij het downloaden waardoor het bestand niet herkend wordt door uw computer.

Tekstverwerkingsprogramma's

Voor invoegen van het logo in tekstverwerkingsprogramma's is het gif- of tif-formaat uitermate geschikt. Na het invoegen kan het logo geschaald worden tot elke gewenste grootte zonder dat het aan kwaliteit inboet. Gebruik hier geen jpg-formaat.

Beeldschermtoepassingen

Kies het jpg-formaat als u het logo op een website wilt plaatsen. De aangeboden logo's hebben een vaste grootte. Verkleinen van de jpg's lukt vrij goed.

Vergroten daarentegen geeft een teleurstellend resultaat. Indien u een groter formaat wenst, neem dan het tif- of eps-formaat, bewerk deze tot de gewenste grootte en sla het bestand op als een jpg.

Vraag eventueel hulp van een (web)designer of neem contact op met het Cultuurfonds.

 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws